Τρόποι Αποστολής

Για παραγγελίες με κατάθεση ή πιστωτική : 
Για αποστολές με βάρος έως 4kg σε όλη την Ελλάδα τα έξοδα αποστολής είναι 4,00€ ενώ αν η παραγγελία σας αφορά ταμειακή μηχανή τότε είναι δωρεάν. Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 4kg, η χρέωση ανέρχεται σε 0.50€ ανά επιπλέον κιλό.

Για αποστολές με βάρος πάνω από 10kg το κόστος είναι 10€ .

*Tα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν σε παραγγελίες που περιλαμβάνουν ταμειακές μηχανές

Για παραγγελίες με αντικαταβολή  : 
Επιπλέον επιβαρυνση : 2,70 (Προσοχή!!! Αποτελεί τρόπο πληρωμής και δε σχετίζεται με τα μεταφορικά.)

Έτσι για αποστολές με βάρος έως 4kg σε όλη την Ελλάδα τα έξοδα αποστολής & αντικαταβολής είναι 6,70€. Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 4kg, η χρέωση ανέρχεται σε 0.50€ ανά επιπλέον κιλό.

Για αποστολές με βάρος πάνω από 10kg το κόστος είναι 12,70€.

Οι αποστολές παραδίδονται σε όλη την Ελλάδα με την SPEEDEX Courier

Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή σε ώρες λειτουργίας της εταιρίας ταχυμεταφορών.

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο αποστολέας θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το υπόκατάστημα της SPEEDEX Courier.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

Κάθε πελάτης που έχει δώσει ηλ. διεύθυνση (e-mail) και κινητό τηλέφωνο στα στοιχεία του, την ημέρα αποστολής της παραγγελίας του παραλαμβάνει τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας του.

Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας στο σύστημα εντοπισμού της SPEEDEX courier