Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτικές ή Χρεωστικές κάρτες

  • μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover.

  • με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.Επαυξημένη ασφάλεια χρεωστικών και πιστωτικών καρτών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Τραπεζικό έμβασμα ( κατάθεση)  ή Ε-Banking

Εύκολα, γρήγορα και ασφαλή μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας μέσω τραπεζικών εμβασμάτων ή ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω E-Banking στις παρακάτω τράπεζες.

1. Επιλέξτε την Μέθοδο της Τραπεζικής Κατάθεσης
2. Καταθέστε τα χρήματα σε έναν από τους παρακάνω λογαριασμούς αναγράφοντας ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.
3. Στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο [email protected] ώστε να προχωρήσουμε στην εκτέλεση της παραγγελία σας.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

ALPHA BANK
IBAN: GR5701408610861002330002194

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR9501712390006239127247336

EUROBANK
IBAN: GR1502601130000120200781929

 Δικαιούχος λογαριασμών: Γαβριηλίδης Ιγνάτιος

* Για πληρωμές μέσω E-banking εκτός των παραπάνω τραπεζών ή εμβάσματα από το εξωτερικό ,  οποιαδήποτε έξοδα προκύπτουν επιβαρύνουν τον εντολέα .

Αντικαταβολή

Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε.
Κόστος αντικαταβολής 2,70€ . (Προσοχή!!! Αποτελεί τρόπο πληρωμής και δε σχετίζεται με τα μεταφορικά.)

Πληρωμή στο κατάστημα

Κατά την παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημά μας , μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με μετρητά, κάρτα χρεωστική ή πιστωτική, ενώ κάνοντας χρήση της πιστωτικής σας μπορείτε να επιλέξετε έως 48 δόσεις σε όλα μας τα προϊόντα.

Όλες οι συναλλαγές σε αυτό τον ιστότοπο  γίνονται σε Ευρώ.

Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας ή ακόμη και να την ακυρώσει.

Τιμολόγια βάσει του άρθρου 39Α Κώδικα ΦΠΑ

α. Σε περίπτωση τιμολογίου, έπειτα από την ισχύ του άρθρου 39Α Κώδικα ΦΠΑ, για την διασφάλιση των συναλλαγών η εξόφληση της παραγγελίας θα πραγματοποιείται αυστηρά μέσω εταιρικού τραπεζικού λογαριασμού.

β. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην πραγματοποιείτε οποιαδήποτε τραπεζική συναλλαγή προτού γίνει επιβεβαίωση του συνολικού ποσού της παραγγελίας από το τηλεφωνικό μας κέντρο.

γ. Για την έκδοση του τιμολογίου απαραίτητη είναι η αποστολή της Προσωποποιημένης Πληροφόρησης, με σημερινή ημερομηνία, από το Taxis στο email  [email protected]

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

–  Στην περίπτωση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, η παραγγελία σας εκτελείται, αφού μας αποστείλετε μέσω e-mail στο [email protected] το καταθετήριο, στο οποίο θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας και εφόσον προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση από την πλευρά του πελάτη για την ολοκλήρωση της κατάθεσης.

Ο χρόνος αποστολής άρχεται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης του καταθετηρίου. Μια πληρωμή θεωρείται ότι έχει γίνει, μόνο όταν εισπραχθεί το ποσό της εξόφλησης στο ακέραιο.

– Στην περίπτωση επιλογής πληρωμής με τραπεζική κατάθεση, τα προϊόντα δεσμεύονται για 5  μόνο ημέρες από την καταχώρηση της παραγγελίας. Μετά το πέρας των 5  ημερών ενδέχεται κάποιο προϊόν να εξαντληθεί. 

η εξόφληση των οικιακών συσκευών γίνεται αποκλειστικά με κατάθεση στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς ή με τη χρήση πιστωτικής – χρεωστικής κάρτας και όχι με αντικαταβολή.